2020-09-30 08:08:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak- Sok bosszantó esemény adódhat ma

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Kos jegyében van. Magánéletében konfliktusok adódhatnak. Szerencsére a testvérei, szomszédjai segítségére mindig számíthat, ha nehézségei támadnának. Belföldi utazást tervez? Jók a kilátásai!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy rég látott ismerős újra felveszi önnel a kapcsolatot. Hosszú távú tervek vonatkozásában most nem érdemes kockáztatnia, mert a Mars-Szaurnusz fényszöge váratlan eseményeket jelez, melyek keresztül húzhatják a számításait.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Könnyű diétára foghatja magát, és egy kis mozgás is jót tenne a közérzetének. Ma sokkal inkább igényli a szeretetet, mint egyébként. Szelíden kezdeményezzen, hogy azt kapja, amire vágyik!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy közeli rokona kölcsön szeretne kérni öntől. A kisebb segítség még belefér, de egy nagyobb kiadás már önnek is komoly érvágást jelentene! Meghívják egy olyan eseményre, amit vétek lenne kihagynia.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Megérzései a pénzügyekre terelik a figyelmét. Fontos, hogy gátat szabjon a vágyainak, és ne költekezzen mértéktelenül! Óvatosnak kell lennie, ez az időszak nem kedvez a bizonytalan terveknek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A fontos érzelmi döntéseket jobb lenne kicsit későbbre halasztania, mert ez a mai nap nem alkalmas végleges elhatározásokra. A kiadásai megnövekedhetnek, ami könnyen vitát szíthat a családban. Legyen türelmes!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha ellenőrzi egy rokona vagy üzleti partnere szándékát, még mielőtt megállapodást kötne velük. Párkapcsolatában meghittséget és egymásra figyelést ígérnek a bolygóállások, ez kárpótolja a nehézségekért.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alaposan feltorlódnak a teendői. Ebben az időszakban nem tanácsos komolyabb kockázatot vállalnia, mert nem kiszámíthatóak a következő napok eseményei. Ideje, hogy a pihenésre is szánjon egy kis időt, különben félő, hogy túlhajtja magát.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett a Kosba, ez önnek kedvező energia. Új lendületet kaphatnak ügyei, és végre ismét érezheti, hogy van eredménye a munkájának. Ha továbbtanuláson töri a fejét, most körvonalazódhat egy jó lehetőség.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy barátja mélyen megsérti, önt legalábbis nagyon felzaklatják a megjegyzései. Jobb lenne tisztázni a kérdést, ne hagyja, hogy elmérgesedjen a vita. Ön mély érzésű és tisztességes, nem viseli jól a függőben hagyott dolgokat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A távolabbi rokonságból érkezhetnek örömteli hírek, talán eljegyzés, vagy esküvő lesz a családban. Az is lehetséges, hogy egy nagyobb összeg üti a markát. Ha ez utóbbi, akkor tartalékoljon is a szűkösebb napokra!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Sok bosszantó esemény adódhat ma: elromolhat valami a lakásában, vagy a kollégák rosszmájú megjegyzésein idegesíti fel magát. Délután ütemezzen be valamilyen kényeztető programot, vehetne magának esetleg néhány új ruhadarabot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: